(recept
si oblíbilo 46 návštěvníků)
ROŠTĚNKY
Potřebné ingredience
Hovězí, cibule, česnek, plnotučná horčice, hladká mouka, ml. paprika, ml. kmín, pepř, sůl, olej.
Postup přípravy
Hovězí maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Mezitím v kastrolu osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli a po chvíli česnek. Zasypeme paprikou a kmínem. Maso zprudka osmažíme. Buď přímo na cibulové směsi, ale mnohem lepší je v jiném kastrolu či panvičce a poté vložíme do cibulovo-česnekové směsi. Zalijeme teplou vodou a zvolna dusíme cca 1 - 1,5 hodiny.
Doporučuji na cibuli nešetřit, klidně pokrájet i dvě. Udělá to báječný sós, o který se všichni stolovníci poperou.
Doporučuji na cibuli nešetřit, klidně pokrájet i dvě. Udělá to báječný sós, o který se všichni stolovníci poperou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kleoluci
(upraveno)
6. 8. 2011, 13:13
VYBORNE
simona1111
(upraveno)
14. 11. 2010, 9:01